Lopás

2023.06.04. 06:30

A tatabányai férfi a boltban mutatta meg, hogy jár 100 százalék akció a vodkára (videó)

Tatabányai boltokba járt megtölteni magát vodkával a férfi, most ítéletet hozott ügyében a bíróság.

Kemma.hu

Lopás vétsége miatt  a Tatabányai Járási Ügyészség által benyújtott vádirat alapján a Tatabányai Járásbíróság büntetővégzést hozott azzal a férfival szemben, aki rendszerint vodkát lopott két tatabányai boltból. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a járásbíróság a férfival szemben 300 óra közérdekű munka büntetést szabott ki, valamint kötelezte a sértett meg nem térült kára megtérítésére. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a büntetett férfi 2022. március 14-20. között hat nap alatt hétszer lopott, mindannyiszor vodkát, illetve egy esetben az alkohol mellett teát is ivott a boltban. Az egyik áruház esetében az elkövetési érték 14 ezer 364 forint, a másik üzlet esetében 6298 forint. A férfi ötször a boltban felnyitotta az üveget, és a vodkát helyben itta meg, két esetben az üveget  a ruházatába rejtette. A férfi cselekményét mind a hét esetben a helyszínen észlelte a biztonsági őr.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!