Rajtaütés

2023.05.23. 12:13

Üzletkötés közben kaptak el két drogdílert vármegyei rendőreink

Üzletkötés közben csaptak le a rendőrök két kábítószer-terjesztőre még péntek este Budaörsön vármegyénk rendőrei és nyomozói.

Kemma.hu

Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagytól, a vármegyei főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a gyanú szerint Tatabánya és Oroszlány környékén árult évek óta kábítószert egy 43 éves környei férfi. S. Jánost Budaörsön fogták el a Tatabányai Rendőrkapitányság és a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói május 19-én este, amikor éppen 250 gramm amfetamint és hasonló mennyiségű marihuánát vásárolt egy budapesti férfitól. 

A rendőröknek köszönhetően már egyikük sem terjesztheti tovább a tiltott szereket, ugyanis mindkét személyt a helyszínen elfogták. Eközben az egyenruhások sorra állították elő Komárom-Esztergom vármegyében azokat a fogyasztókat, akik a kábítószert S. Jánostól szerezték be. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

S. János és a budapesti R. Gábor ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt indult eljárás a Tatabányai Rendőrkapitányságon. A 43 és 31 éves férfiakat a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra, amelyet az illetékes bíróság május 22-én elrendelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!