Drogügy

2023.05.30. 17:02

Tele volt a tatabányai díler lakása kokainnal és metamfetaminnal: felelnie kell

Rengeteg drogot találtak a tatabányai díler lakásán, amelynek nagy részét a városban akarta értékesíteni. Csütörtökön dönt sorsáról a bíróság.

G. D. V.

Pont kerülhet a kábítószer kereskedelemmel vádolt férfi ügyére csütörtökön. A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint ügyében ítélet várható. A vádirat szerint a férfi 2020 nyarától 2021. május 14-ig történt elfogásáig a nyomozás során ismeretlenül maradt személyektől rendszeresen vásárolt kábítószert – 124,28 gramm nettó tömegű kokaint és 87,69 gramm nettó tömegű metamfetamint tartalmazó anyagot – azzal a céllal, hogy azt anyagi haszonszerzéssel Tatabányán tovább adja.

A vádlott a kábítószert a tatabányai otthonában tartotta, amelyet tőle a nyomozók egy digitális mérleggel és egy vákuum-fóliázó géppel, kokainnal és metamfetaminnal szennyezett tányérral és szívószállal együtt lefoglalt. A férfitól lefoglalt két kábítószer hatóanyagtartalmának együttes mennyisége meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, annak 9,3-szerese.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában