Baleset

2023.05.31. 10:09

Újabb részletek az esztergomi kamionos balesetről: kiderült, hogyan szakadt be az út

Beszakadt egy kamion alatt az út május 30-án, kedden délután Esztergomban, a Nagy-Duna sétány régi kompkikötő melletti szakaszán. A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a műszaki mentés idejére teljes útzárat rendeltek el.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról tegnap beszámoltunk, beszakadt egy kamion alatt az út május 30-án, kedden délután Esztergomban, a Nagy-Duna sétány régi kompkikötő melletti szakaszán.

Információink szerint a jármű a murvás parkolóból kívánt kikanyarodni az útra, amikor jókora lyuk keletkezett alatta a talajban és a több tonnás jármű egy része bele is süllyedt. Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, az igazgatóság szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy az esethet az esztergomi és tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották.

Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett daruval és csörlővel megszüntették a forgalmi akadályt. Hozzátette, hogy személyi sérülés nem történt. Úgy tudjuk, hogy a vontatóban nem keletkezett kár és hogy nincs környezetszennyezés sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában