Baleset

2023.05.18. 11:09

Lámpaoszlopnak csapódott, majd lelépett a Renault sofőrje Tatabányán

A vezető adatait és autóját is hátrahagyva tűnt el a helyszínről.

Kemma.hu

Azóta sem tudni, hogy hol lehet a villanyoszlopot is letaroló sofőr

Forrás: Kemma.hu

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, rosszul indult a napja annak az autósnak, aki az 1-es úton jelzőlámpa-oszlopnak csapódott, ezzel nem kis fennakadást okozva a reggeli forgalomban. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az ütközés erejétől az egyik lámpa az úttestre is zuhant. A helyszínen, mint azt magunk is tapasztaltuk, a Közút munkatársai hamar elkezdték a kárelhárítást.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől, Gányai Balázs rendőr őrnagytól megtudtuk, hogy a baleset fél hat magasságában történt az M1-es autópálya lehajtója és a Győri út kereszteződésében. A Renault vezetője a sztrádáról lehajtva a Győri utat célozta meg, ám az újvárosi lehajtónál fékezés nélkül hajtott be a kereszteződésbe. A fékpedálra csak akkor taposott, amikor már a kereszteződésben volt. Végül a jelzőlámpa-oszlopa állította meg. 

A sajtóreferens tájékoztatása szerint a vezető adatait és autóját is hátrahagyva elhagyta a helyszínt, mielőtt a mentőszolgálat, valamint a rendőrség munkatársai odaértek volna. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!