Baleset

2023.05.18. 15:05

Helyszíni fotók: busszal ütközött a Mini, mielőtt megskalpolta a szalagkorlát az M1-esen

Az autóbusz a baleset során csak csekély mértékben sérült, az útpályáról sem tért le, így a helyszínt önerőből hagyta el.

Kemma.hu

Majdnem cabrio lett a Mini Cooperből

Forrás: KEM Katasztrófavédelem

Fotó: Sikos Károly Álmos tű. őrm.

Mint arról beszámoltunk, személyautó ütközött busszal Tatabányán az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalának újvárosi felhajtójánál május 18-án, csütörtökön délelőtt. Az ütközést követően a Mini Cooper a felhajtó sáv szalagkorlátja alá szorult.

A baleset helyszínére riasztott tatabányai hivatásos tűzoltók a jármű feszültségmentesítését követően a szalagkorlátot átvágták, hogy  kiszabadítsák a roncsot. A mentőszolgálat munkatársai az autóban utazó két személy közül egyet kórházba szállítottak.

Az autóbusz a baleset ben alig sérült, az útpályáról sem tért le, így a helyszínt önerőből hagyta el. A műszaki mentés idején az érintett felhajtót a rendőrség lezárta, a pályatest forgalmát az esemény a katasztrófavédelem közlése szerint nem befolyásolta

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!