Elkapták

2023.05.26. 09:54

Engedély nélkül, bepiázva vezetett a férfi Tatabányán, de a kocsijával is bajok voltak

Olyan autót vezetett ittasan és engedély nélkül egy férfi Tatabányán, amely ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból, nem rendelkezett kötelező biztosítással, illetve a műszaki érvényessége is lejárt.

Kemma.hu

A Police.hu közleménye szerin a helyi járőrök Tatabányán állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit május 25-én délelőtt.

Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagynak, a vármegyei főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a sofőr a közlekedés során nem használta a biztonsági övét. Az iratok ellenőrzésekor az is kiderült, hogy a gépkocsi ideiglenesen ki van vonva a forgalomból, nem rendelkezik kötelező biztosítással, illetve a műszaki érvényessége is lejárt. Az autót vezető 51 férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pedig pozitív lett. 

A sofőrt ezért előállították a rendőrkapitányságra, ahol a mérési eredmények alapján ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene. Mivel nem rendelkezett vezetői engedéllyel, engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást is indítottak a rendőrök, a férfit pedig őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!