Intézkedés

2023.05.23. 13:45

Eltiltották a vezetéstől a környei férfit, de úgy gondolta, bepiázva simán vezethet

Nem vette komolyan a vezetéstől való eltiltást a környei férfi, ráadásul még be is volt piázva a volán mögött, amikor megállították a rendőrök.

Kemma.hu

Lebukott az a 44 éves környei férfi a rendőrök előtt, aki ittasan, és a vezetéstől eltiltva ült volán mögé – közölte a Police.hu.

Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagytól, a vármegyei főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a helyi rendőrök Tatabányán, a Környei úton állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit május 22-én este. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőrt a Tatabányai Járásbíróság öt hónapra eltiltotta a járművek vezetésétől. Ráadásul a 44 éves környei lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív lett

A járművezetőt a rendőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, aki ellen ittas, illetve eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!