Ittas vezetés

2023.05.02. 08:25

Azt hitte, véralkoholszinttel megy a kocsi - a komáromi zsaruk máshogy gondolták

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 4 napban a rendőrök egy halálos kimenetelű, négy személyi sérüléssel járó és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások tizenhat személyt fogtak el és tizenkilenc főt állítottak elő, valamint hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Kemma.hu

Nem úszta meg az ittas vezetést az illető

Forrás: Shutterstock

A helyi rendőrök Komáromban, az Ácsi úton állítottak meg egy elektromos segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit április 29-én, szombaton délután. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a 63 éves járművezetőnek nincs is jogosítványa.

Ráadásképpen a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett. Az egyenruhások a koppánymonostori lakost előállították mintavétel céljából, ellene ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!