Segíts, ha tudsz!

2023.04.03. 12:08

Frontális baleset szemtanúit keresi a rendőrség - az ipari parkban történt

A Tatabányai Rendőrkapitányság kér segítséget egy baleset körülményeinek tisztázásához.

Kemma.hu

2022. december 12-én 5 óra 22 perc körül történt a baleset

Forrás: police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása miatt. A jelenlegi adatok szerint Környén az Ipari parkban, az Üveggyári út és a Volta utca kereszteződésében egy Opel az előtte fékező és megálló gépkocsi mögött megállni nem tudott, ami miatt a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba kormányozta járművét 2022. december 12-én 5 óra 22 perc körül – adta hírül a police.hu.

Az Opel továbbcsúszott, majd a menetirány szerinti bal oldali sávban az ott éppen forgalmi okból álló Renault Clio elejének ütközött frontálisan. A rendőrség várja az úttesten álló helyzetben lévő járműben lévő sofőr, utasai, illetve mindazon személyek jelentkezését, akik az ütközés előtt kikerült személygépkocsi beazonosításához szükséges információval rendelkeznek.

Amennyiben bárki látta a balesetet, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó, vagy a 34-517-777-es telefonszámon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!