Baleset

2023.04.05. 13:20

A busz alá esett egy gyalogos Esztergomban - szemtanúkat keres a rendőrség

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat eljárást közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Mint korábban megírtuk, a jelenlegi adatok szerint március 24-én 5 óra 30 perc körül egy szürke autóbusz közlekedett Esztergomban a Schweidel József utcában. Amikor bekanyarodott a Kertész utcába, elsodorta az útkereszteződéshez érkező, az úton átkelni akaró gyalogost, aki a busz alá esett 
számolt be az esetről a police.hu. A gyalogos egy gurulós bőröndöt húzott maga után.

A rendőrség várja azon szemtanúk jelentkezését, akik fenti balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. Kérik, hogy jelentkezzen az a személy, aki a gyalogos hölgy segítségére sietett, valamint az a szőke hajú hölgy is, aki az esetkor egy fehér Ford Tranzitból kiszállva a Schweidel utca irányából a balesetet szenvedett nőnek segítséget nyújtott.

Amennyiben bárki látta a balesetet, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó, vagy a 33-510-240-es telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!