Barkácsmegoldás

2023.03.10. 18:30

Videón a tatabányai szikés trükk: új zuhanyfejet lopott vele a nő

A műveletet végig rögzítette az áruház biztonsági kamerája. Az áruház biztonsági őrei feltartóztatták a nőt.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A lopás vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbíróság 160 ezer forint pénzbüntetést szabott ki a büntetlen nővel szemben, aki áruházból lopott. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Váregyei Főügyészség sajtószóvivője.

Mint arról már beszámoltunk, a nő 2022. november 28-án a tatabányai áruházban lopott el két led szalagot, egy nyomógombos zuhanyfejet, egy zuhanytömlőt és egy kádtöltő csapot összesen 77 ezer 286 forint értékben. A nő a led szalagok és a zuhany fej áruvédelmi eszközt nem tartalmazó csomagolásait egy, az áruház területén magához vett szikével vágta ki, majd az azokban lévő termékeket kivette.

A nő a zsákmányt a táskájába rejtette, majd azok kifizetése nélkül távozott a bevásárlótérből. Az áruház biztonsági őrei azonban a cselekményt észlelték, és a nőt  feltartóztatták, a tőle az eltulajdonított árucikkeket pedig visszavették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!