Folytatódik a tárgyalás

2023.03.29. 12:12

Szexuális ragadozónak árulta 14 év alatti lányát és unokahúgát a kegyetlen anya

Az esztergomi járásban élő anya tízezer forintot kért a lányok szexuális szolgáltatásáért cserébe alkalmanként.

Kemma.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint március 30-án folytatólagos tárgyalást tartanak annak az édesanyának az ügyében, aki fiatalkorú lányát és unokahúgát kényszerítette szexre. A tárgyaláson tanúkat hallgatnak meg.

Ahogy arról már beszámoltunk, a nő 2020. június elejétől 2020 októberének végégig többször is rábeszélte a lányát és unokahúgát, hogy menjenek el a másodrendű vádlotthoz, és részére különböző szexuális cselekményeket végezzenek. A nő elvárta, hogy a lányok a férfitől kapott készpénzt neki átadják, amely összegekkel a továbbiakban már ő rendelkezett, így összesen legkevesebb 235 ezer forintot szerzett meg. Alkalmanként minimum tízezer forint volt a lányok tarifája. 

A férfi tudta, hogy a lányok még nem töltötték be a 18. életévüket, és az elsőrendű vádlott lányáról azt is tudta, hogy még nincs 14 éves. A vádirat szerint a férfi ezekkel a cselekményekkel elkövette a gyermekprostitúció kihasználása és a szexuális visszaélés bűntettét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!