Kábítószer-kereskedelem

2023.03.06. 12:28

Három évig terítette a drogot a tatabányai és a környei férfi - csücsülniük kell (fotók)

Kemma.hu

Mindkettőjük lakása kész drogtanya volt

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai  Járási Ügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság két férfi letartóztatását rendelte el, akik három éven át árulták a kábítószert – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Váregyei Főügyészség sajtószóvivője.

Az indítvány szerint a két férfi 2020. márciusa és 2023. márciusa között rendszeresen adott el kábítószert tatabányai fogyasztóknak. A két férfi a tatabányai, illetve a környei lakásában eladás céljából marihuanát, valamint a gyanú szerint ugyancsak kábítószert tartalmazó port és tablettákat tartott.

A két férfi nemcsak árulta, hanem fogyasztotta is a kábítószert. A járásbíróság a két férfi letartóztatását egy-egy hónapra rendelte el a bizonyítás meghiúsításának megakadályozása és a bűnismétlés megakadályozása érdekében. A végzést az ügyész tudomásul vette, az elkövetők és védők fellebbezést jelentettek be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!