Előkészítő ülés

2023.03.12. 19:22

Garázsokat törtek fel Esztergomban, most a bíróságon dől el sorsuk

Március 14-én előkészítő ülésen dől el annak a három férfinek a sorsa, akik Esztergomban lopkodtak ezt-azt.

Kemma.hu

A három férfi 2021. január 6.-án két esztergomi garázst is feltört, az egyikből 266 ezer 500, a másikból 50 ezer 500 forint értékben vittek el szerszámokat, illetve horgászfelszerelést. Két másik garázsból is lopni akartak, az egyik ajtaját nem sikerült felfeszíteni, a másik garázsban kutattak, de számukra értékkel bíró tárgyat nem találtak. A vádlottak közül ketten egy nyitva hagyott gépkocsiból szerszámokat és GPS-t vittek el összesen 28 ezer forint értékben, valamint egy garázsból törött távcsövet, régi evőeszközöket, jelvényeket, és pálinkát vittek el. A három férfi közül az egyik ötször volt büntetve, többszörös és különös visszaeső, míg ketten büntetlenek. 

Az ügyészség indítványozta, hogy bíróság a büntetett előéletű férfit fegyházbüntetésre és közügyektől eltiltásra, a büntetlen vádlottakat végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában