Volán mögött

2023.02.05. 09:00

Vaskos vádakkal kell szembenéznie: több szabályt szegett meg Esztergomban

Újra bíróság elé áll az a férfi, aki jogsi nélkül, bedrogozva vezetett Esztergomban. Ráaádásul a rendszám is hamis volt.

Kemma.hu

Az Esztergomi Járásbíróságon folytatják február 8-án annak a férfinek a tárgyalását, aki több szabályt is áthágva ült volán mögé. A vádirat szerint a férfinek már korábban elvették a jogosítványát, ennek ellenére 2021. július 26- án késő este Esztergomban mégis a volán mögé ült. Ráadásul alkoholt és amfetamint is fogyasztott előtte, az autóra pedig egy ismeretlen személytől szerzett, cseh rendszámot szerelt.

Az útja során észre vett egy rendőrautót, menekülni kezdett, az őt követő rendőrautó hang- és fényjelzéseire sem állt meg. Esztergomból a 117-es útra, majd Táton keresztül Tokodaltáróra hajtott. A Gyár utcát és a vasúti síneket elválasztó betonkorlátnak ütközött, ezért a vádlott és egyik utasa kiszállt az autóból és elszaladt. Azonban a rendőrök elől nem lóghattak meg.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!