Rácsok mögött

2023.02.06. 14:07

Letartóztatták a 70 éves szomszédját agyonverő esztergomi gyilkost

A 28 éves férfi letartóztatását egy hónapra rendelte el a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája.

Kemma.hu

Egy hónapra rendelték el a 28 éves gyilkos letartóztatását

Forrás: police.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, 28 éves szomszédja verte halálra a 70 éves esztergomi férfit. Február 3-án délután jelentették be a rendőrségen, hogy a férfi a ház udvarán fekszik. A mentők azonnal megállapították, hogy a férfi már nem él, bántalmazás következtében hunyt el. Tanúk kihallgatását követően terelődött a gyanú a fiatal szomszédra, akit rövid időn belül el is fogtak.

Dr. Borbély Veronikától, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy a vármegyei főügyészség indítványozta a fiatal férfinak a letartóztatását. A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája egy hónap időtartamra elrendelte a 28 éves elkövető letartóztatását tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a bűnismétlés veszélye.

Ahogy arról már írtunk, az elkövető férfi apja nyilatkozott a Tényeknek. 
– Tiszta vér volt az arca is, a keze is. Azt mondta: nagy bajt csináltam, agyonvertem Adriánt – mesélte az édesapa, aki az is elmondta, hogy a két család 50 éve haragban volt egymással, számtalan esetben borsot tört az idős férfi az orruk alá. A fiatal férfi állítólag azért dühödött be szomszédjára is, mert az drogosnak nevezte őt. Erre agyonverte az idős embert. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!