Kemma.hu podcast

2023.02.27. 06:55

Kemma-podcast, nem csak kerékpárosoknak: tekerjünk a rendőrökkel!

Podcastunkban Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagy, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr--főkapitányság szóvivője beszélt nekünk most induló kerékpáros kampányukról, valamint arról, hogy mire kell figyelni... nem csak két keréken.

Kemma.hu

Racsné Galambos Gréta rendőr őrnagy Golet-Deák Viktóriával a szerkesztőségünkben

Forrás: 24 Óra

Fotó: N. Á.

„Tekerjünk együtt” címmel indít kampányt a főkapitányság, hogy mind többekkel megismertesse a biztonságos kerékpáros közlekedés szabályait. Mindebben partnerük a baji származású világjáró biciklis, Illés Adorján lesz. A nyitórendezvényt a vármegyei könyvtárbna, március 8-án tartják majd.

Racsné Galambos Gréta rendőrségi szóvivő azonban nemcsak a kampányról mesélt podcastunkban. Szóba került az is, hogy mire figyeljen minden közlekedő, az, hogy ők hogyan segítik a felnövekvő generációk közlekedésbiztonsági nevelését, de még az is, hogy milyennek kell lennie a csengőnek egy kerékpáron, és hogy mi a helyzet az alkohollal, ha két kerékkel közlekedünk. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!