Eljárás

2023.02.06. 11:32

Hátizsákot lopott a dorogi vasútállomásról, ezt a férfit keresik a zsaruk

A képen szereplő férfi a kerékpártároló oldalánál elhelyezett hátizsákot lovasította meg.

Kemma.hu

A férfi egy OPEL Merivával távozott Esztergom irányába

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Dorogi Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás gyanúja miatt. Jelenleg ismeretlen tettes január 21-én 6 óra 45 perc körüli időben Dorogon, a vasútállomás épülete mellett található kerékpártároló oldalához elhelyezett hátizsákot tulajdonított el.  Ezt követően az ismeretlen elkövető a parkolóból egy szürke színű, feltehetőleg OPEL Meriva A típusú személygépkocsival távozott Esztergom irányába A biztonsági kamera felvételt készített az elkövetőről.

Forrás: plice.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik felismerik a képen látható személyt, vagy a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőivel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!