Friss infók

2023.02.09. 14:12

180-nal menekült az 1-es úton, benzinkút mellett csapódott be az embercsempész

Nem engednék még ki azt a bolgár embercsempészt, aki 180-nal menekült a rendőrök elől, és végül egy komáromi benzinkút állította meg.

Kemma.hu

A rendőrök a mingránsokat és az egyik sofőrt elkapták, amikor a kocsijuk a komáromi benzinkútnál becsapódott

Forrás: Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a megyei főügyészség szóvivője a Kemma.hu-t, hogy kezdeményezték, hogy további két hónapig letartóztatásban maradjon az a bolgár embercsempész, aki októberben 180-nal menekült a rendőrök elől, és végül Komáromban, egy benzinkút állította meg. Ahogy arról beszámoltunk, a férfi 5000 euróért 11 migránst vitt Bécs felé az M1-esen. Komárom térségében próbálták először megállítani a rendőrök, de bő gázzal meglépett. A sztrádáról Győr köezlében hajtott le, majd elindult visszafelé Komáromba az 1-es úton, mintegy 180 kilométer/órával. 

Ekkora sebességnél pedig meg is történt a baj. Komárom határában a benzinkút közelében elvesztette az uralmat a hétszemélyes kocsi felett. Mint megírtuk, a magas padkáról a földhöz csapódva közvetlenül a benzinkút kompresszora mellett suhant el, végül közvetlenül a kútoszlop előtt állt meg. Katasztrofális baj is bekövetkezhetett volna, ha az autó nem áll meg kútoszlop előtt. Ezután az embercsempész még megpróbált elmenekülni, de a rendőrök elfogták. Azóta letartóztatásban van

Érdekesség, hogy a rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Pécsi Osztályának jelzése alapján nemcsak a bolgár kocsiját szúrták ki, hanem egy bolgár honosságú Ford Mondeót is. Ezt a kocsit a 13-as úton találták meg, abban 10 migráns utazott. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában