Rács mögött

2023.01.09. 20:50

Megkéselte ismerősét az oroszlányi lépcsőházban - letartóztatták

A Tatabányai Járási Ügyészség tájékoztatása szerint súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt eredményesen indítványozták annak a férfinak a letartoztatását, aki késsel szúrta meg ismerősét.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Az indítvány szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy január 6-án az oroszlányi társasház lépcsőházában a lépcsőn ülő ismerősét a zsebéből elővett késsel, egy alkalommal a bal felkarján megszúrta. A sértettnek emiatt a bal felkarján szúrt sebe keletkezett. A sérülés nyolc napon belül gyógyuló, azonban a cselekmény alkalmas volt ennél súlyosabb sérülés okozására. 

A férfit már jól ismerték a zsaruk. A férfival szemben lopás bűntette, valamint csalás bűntette miatt már vannak folyamatban büntetőeljárások. A Tatabányai Járásbíróság a férfit meghallgatta, majd végzésben elrendelte a egy hónapra a  letartoztatását, mert fennáll a bűnismétlés veszélye. A végzést az ügyész tudomásul vette, a védő és az elkövető fellebbezést jelentett be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!