Elfogva

2023.01.17. 18:26

Komáromi telephelyről lopták a szigetelőanyagot, a cég targoncáját is bevetették

A rendőrség a két férfitól a lopott anyagokat lefoglalta. A szükséges iratokat az egyenruhások megküldték az ügyészségnek.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint két férfit hallgattak ki gyanúsítottként a komáromi nyomozók 2022. május 2-án.  A gyanú szerint S. N. és S. Sz. 2021 őszétől 2022 áprilisáig több alkalommal szigetelőanyagot lopott el a munkáltatójuk által üzemeltetett telephelyről. A két férfi munkaidejük alatt targoncával tehergépkocsira rakták a nem szőtt textília terméket, majd a cég területéről elszállították. 

A lopott árut a nyomozók megtalálták és lefoglalták.  A nyomozás során kiderült, hogy S. N. egyik alkalommal a lopott holmit a vállalat  teherautójával szállította el, részükre a gépkocsi magán célra történő használata nem volt engedélyezve. 

A két férfi ellen nagyobb értékre elkövetett lopás miatt, illetve S. N. ellen jármű önkényes elvétele miatt is indult büntetőeljárás. Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!