Súlyos testi sértés

2023.01.11. 07:01

Késsel szúrta meg szerelmét, két hónap múlva újra lesújtott a tatabányai nő

A nő a férfi orrát is eltörte. Aztán többször szúrt. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nőt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Kemma.hu

A nő az élettársát ezzel a késsel szúrta meg

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség  vádiratot nyújtott be  azzal a letartóztatásban lévő nővel szemben, aki előbb élettársát, majd több mint két hónappal később egy másik férfit szúrt meg konyhakéssel – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A vádirat szerint a nő élettársával együtt egy tatabányai bérlakásban lakott, és gyakran veszekedtek. A nő többször megfenyegette a férfit azzal, hogy meg fogja szurkálni.

A nő 2022. január 12-én este részegen a konyhában egy 20 centiméter pengehosszúságú kést vett magához, majd az ágyban fekvő férfi arcát minden előzmény nélkül ököllel többször megütötte, ezután a fekvő sértett jobb kezét és bal felkarját többször megszúrta.

A férfinak szem körüli bevérzése, kezén és karján szúrt-vágott sebei keletkeztek, valamint az orrcsontja is eltört. Az orrcsonttörés nyolc napon túl gyógyult.

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség  vádiratot nyújtott be  azzal a letartóztatásban lévő nővel szemben, aki előbb élettársát, majd több, mint két hónappal később egy másik férfit szúrt meg konyhakéssel.
Másodszor ez a kés akadt a nő keze ügyébe
Forrás: Magyarország Ügyészsége

Az elkövető 2022. március 29-én a tatabányai lakás nappalijában élettársával és egy másik férfival, a sértettel együtt iszogatott. Eközben a nő a konyhába ment, magához vett egy 14 cenitiméter pengehosszúságú kést és a szobába visszatérve – nem tudni, miért – a franciaágyon ülő sértett bal lábának térd feletti részét egy alkalommal megszúrta.

A sértett ekkor felállt, és a lakásból távozni akart, azonban a nő őt követte, és az előszobában tartózkodó sértett mögött állva a férfi jobb vállát egy alkalommal szintén megszúrta. A cselekmény miatt a férfinak két, egyaránt nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett, a szúrások alkalmasak voltak ennél súlyosabb sérülés okozására. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nőt börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában