Súlyos testi sértés

2023.01.05. 08:20

Elszabadultak az indulatok: ököllel ütötte arcon feleségét a komáromi férfi

A Komáromi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot azzal a férfival szemben, aki feleségét ököllel ütötte meg.

Kemma.hu

A vádirat szerint egy férfi és egy nő, kezdetben Komáromban, egy önkormányzati bérlakásban éltek házastársi viszonyban. 2008-tól azonban kapcsolatuk megromlott, ezért a férfi elköltözött, viszont később újra és újra visszatért. 

A férfi 2021. október 19-én felkereste feleségét, akivel már a háztömb előtt összeveszett, majd hirtelen dühében legalább ököllel arcon ütötte, aki az ütés ereje következtében a földre esett. A nő ajkán bevérzés és  duzzanat keletkezett, ezek 8 napon belül gyógyultak, ugyanakkor súlyosabb következményei is lehettek volna a sérülésnek.  

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság a  férfit elzárásra ítélje. A férfival szemben a bíróság január 26-án jogerőre emelkedett büntetővégzésével kapcsolati erőszak bűntette miatt 1 év, végrehajtásában 2 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki, tudtuk mg Dr. Horváth Sándortól, a Komárom - Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!