Lopás

2023.01.13. 08:52

Direkt lopni jött az országba a szlovák biciklitolvaj, de jól eltolta

Komáromban és Almásfüzitőn táénykedett. Az ügyészség indítványa és a bíróság határozata szerint fennáll a szökés, illetve a bűnismétlés veszélye.

Kemma.hu

Komáromi és almásfüzitői lépcsőházakból lopott bicikliket az a férfi

Forrás: police.hu

A lopás bűntette miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség indítványozta a letartóztatása elrendelését annak a férfinak, aki bűncselekmények elkövetése érdekében érkezett az országba – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A bíróság ülést tart, azon az elkövetőt meghallgatja, azt követően hozza meg végzését. Amint arról beszámoltunk, a férfi  2022. november 25. és 2023. január 11. között Komárom és Almásfüzitő területén 12 sértett sérelmére 25 ezer és 250 ezer forint közötti összegekben, 12 kerékpárt, valamint élelmiszereket lopott el.

Komáromi és almásfüzitői lépcsőházakból lopott bicikliket az a férfi, akit a komáromi nyomozók őrizetbe vettek.
A tolvajt a komáromi nyomozók őrizetbe vették
Forrás: police.hu

A férfi szlovákiai lakcímmel, illetve tartózkodási hellyel rendelkezik, a megalapozott gyanú szerint kifejezetten a bűncselekmény elkövetése céljából érkezett Magyarországra. Az ügyészség indítványa és a bíróság határozata szerint fennáll a szökés, illetve  a bűnismétlés veszélye.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!