Tárgyalás

2023.01.21. 17:24

Brutális gyilkosság Tatabányán: agyonverte ismerősét a kertben, majd ellopta ruháit

Hamarosan bíró elé állítják a férfit, aki ismerősét ölte meg annak kertjében.

Kemma.hu

A férfi ügyében újabb tárgyalást tartanak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Január 23-án tárgyalást tart a  Tatabányai Törvényszék a gyilkossággal vádolt férfi ügyében. Az ülésen tanúk meghallgatása, iratismertetés, esetlegesen perbeszédek várhatók.

A vádirat szerint a férfi korábbról ismerte a sértettet, vele több alkalommal együtt italozott az ismerőse tatabányai kertjében. 2019. május 20-án 15:17 és 20:30 között megjelent a kertben található bódéban és ismeretlen okból bántalmazta az ittas állapotban lévő ismerősét, testszerte, több alkalommal ököllel ütötte, rúgta a sértett fejét, megtaposta a mellkasát, a nyakát. 

Ezt követően a vádlott a földön fekvő, még életben lévő férfit ruházatában lévő 8000 forint értékű mobiltelefonját ellopta, majd elhagyta a helyszínt. Másnap hajnalban visszament a kertbe, majd a bódéban a holtan fekvő ismerősétől ellopta annak műanyag táskáját, a rövidnadrágját, valamint az alsónadrágját, ezt követően a kertből hátulról, az erdőn keresztül távozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!