Tárgyaláson

2023.01.11. 11:25

Beismerte tettét a kettős gyilkos, aki megölt és árokba dobott egy nőt Esztergomban

A szlovák kettős gyilkos pár napon belül kétszer is ölt. . A tárgyaláson végig arra hivatkozott, hogy a folyamatos droghasználat miatt a gyilkosságok idején nem volt beszámítható. A napokban ítélet születhet az ügyében.

G. D. V.

Esztergomi gyilkosságáért nem kapott életfogytiglant a szlovák férfi

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Bíróság elé állt a szlovák kettős gyilkos, aki pár napon belül kétszer is ölt. Mint arról korábban beszámoltunk, a férfi ellen a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt 2022 novemberében emelt vádat.

Esztergomot 2021 májusában rázta meg a vérfagyasztó kettős gyilkosság. A szlovák férfi először Párkányban, majd Esztergomban gyilkolt. A férfit Esztergom belvárosában kereste és kapta el a rendőrség.

A férfi január 11-én, szerdán állt a magyar bíróság elé, ahol az Esztergomban elkövetett gyilkosságot tárgyalják, míg Szlovákiában a párkányi esetért kell felelnie. Információink szerint a vádlott a tárgyaláson többször belezavarodott mondandójába az események felidézésekor.

Esztergomban és Párkányban is ölt a kegyetlen gyilkos kettős gyilkos
Esztergomban és Párkányban is ölt a kegyetlen gyilkos
Fotós: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

A férfi elismerte a bűnösségét, de nem mondott le a tárgyalás jogáról. Kis idő elteltével mégis lemondott volna róla, ám azt a bíró már nem fogadta el. Ugyanis a vád szerint többször sújtott le áldozatára, mint ahányszor ő azt beismerte. Ő ugyanis azt vallotta, hogy háromszor ütött, majd azt is mondta, talán nem is ütött, mivel drog hatása alatt volt.

Mint arról korábban is írtunk, a végzetes napon a férfi és későbbi áldozata a szlovákiai Párkányból Esztergomba ment, ahol együtt járták a város utcáit. A kábítószer hatása alatt álló vádlott ismeretlen okból előbb veszekedést provokált, majd a lényegesen gyengébb fizikumú nőt az előzetes szóváltást követően bántalmazta.

Áldozata a durva bántalmazások miatt néhány percen belül életét vesztette. A gyilkos ekkor a nő testét a közelben található vízelvezető árokhoz vitte, és az árokba gurította, majd elfogásáig Esztergom területén bujkált.

A férfi esztergomi tette előtt Párkányban is gyilkolt. Ott idős szállásadóját ölte meg, a holttestet pedig az udvaron álló kútba dobta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!