Ítélet

2022.12.28. 07:00

Volt zsákjában minden jó: komáromi üzletben csapott le a karmait használó macskanő (videó)

Megtömte a szatyrát, majd mint ha mi sem történt volna, megpróbálta elhagyni a komáromi üzletet, azonban ez már nem jött össze a bolti szarkának.

Kemma.hu

Végig vette a kamera a komáromi bolt szarkáját, így a kasszánál már nem volt menekvése

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint lopás vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádirata alapján a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 1 év, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki azzal a nővel szemben, aki egy komáromi drogériából lopott, tettét biztonsági kamera rögzítette. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

A vádirat szerint a nő április 14-én lopási szándékkal ment be a komáromi üzletbe.  Az elkövető a kozmetikai termékek részlegénél magához vett 1 darab  szempillaspirált, 1 darab sminkecsetet, és az azokon lévő áruvédelmi eszközt lekaparta, majd a termékeket a táskájába rejtette. A nő ezután magához vett 1 darab  fogfehérítőt is, amelyet ugyancsak a táskájába tett, majd a pénztárak felé indult.

A tolvajt a kasszasor elhagyását követően az üzletvezető feltartóztatta, nála a lopott termékeket fellelte, ezzel az összesen 11 ezer 147 forint lopási kár megtérült. A nő büntetett előéletű, őt a bíróság április 2-án jogerőssé vált büntetővégzéssel lopás vétsége miatt 280 óra közérdekű munka büntetésre ítélte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában