Akciófilmbe illő

2022.12.07. 23:05

Cobra 11 az M1-esen: videón a 41 kilométeren át tartó autós üldözés, ami Ácsnál ért véget

Akciófilmbe illő jelenetnek lehettek tanúi a közlekedők nemrégiben a sztrádán. Az erről készült videót az útkezelő osztotta meg.

Kemma.hu

A fekete furgont Ácsnál kapták el

Forrás: MKIF Zrt.

Az Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt. osztotta meg közösségi oldalán azt a felvételt, amelyen figyelemmel kísérhető, ahogy a rendőrök egy bolgár rendszámú autó sofőrjét akarják megállítani  az M1-esen. Az autós nem állt meg a jelzésére, ezért a rendőrök üldözőbe vették őt.

Az MKIF Zrt. kamerái először a a 48-as kilométerszelvénynél látták meg a rendőrök által kísért fekete terepjárót. A zsaruk 41 kilométeren keresztül, egészen a 89-es kilométerszelvényig üldözték a fekete kocsit, ahol végül Ács közelében sikerült elfogni a sofőrt.

 

A rendőrség tájékoztatása szerint az autóban összesen 14-en ültek, indiai és török állampolgárok, akik nem jogszerűen tartózkodtak hazánkban. A migránsokat – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

A 61 éves bolgár állampolgárságú járművezetővel szemben – aki az intézkedés során nem volt együttműködő – a nyomozók embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítanak eljárást. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!