Elismerés

2022.12.14. 16:10

Komárom-Esztergom megyei rendőrök kaptak jutalmat az autóklubtól

Az idei évben öt közlekedésrendészeti rendőrt jutalmazott a Magyar Autóklub Komárom-Esztergom megyében.

Sz. D. K.

Dr. Farkas Károly elismerésben részesítette a kiemelt munkát végző egyenruhásokat

Fotó: N.Á.

 A Magyar Autóklub december 14-én jutalmat adott azoknak a közlekedésrendészeti szakterületen dolgozó kollégáiknak, akik 2022-ben kiemelkedően teljesítettek. Milus Gábor rendőr ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese köszöntötte a jelenlévőket, majd a Magyar Autóklub Közép-dunántúli Régiójának elnöke, Dr. Farkas Károly fejezte ki elismerését a rendőrség állományának a közlekedés biztonsága terén végzett tevékenységéért.

Hálája jeléül egy-egy ajándékutalvánnyal lepte meg Geróts Zoltán Máté főtörzsőrmestert és Némethné Balla Tímea törzsőrmestert balesethelyszínelőket, a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály egyenruhásait, továbbá az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály balesethelyszínelőjét, Kiss Attila rendőr főtörzszászlóst. Az Autópálya Alosztály munkatársai közül Földes Miklós főtörzszászlós, és Cseke Krisztián törzszászlós szolgálatirányító parancsnokok vehette át a jól megérdemelt jutalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában