Szerencsétlenség

2022.12.18. 20:24

Hátborzongató videó: óriási lángnyelvek csaptak ki a Gál István telepi lakásból

A vasárnap délutáni tatabányai szerencsétlenségről olvasónktól videót is kaptunk, amelyen félelmetes lángok csapnak fel az épületből.

Kemma.hu

Ahogy arról már beszámoltunk, vasárnap délután szirénák rázták fel Tatabányán a Gál István lakótelepet. A délutáni órákban kigyulladt egy társasház első emeleti lakása. A berendezési tárgyak gyulladtak ki. A tűz következtében keletkezett hatalmas füstöt a város szinte minden pontjáról látni lehetett. A helyszínre a tűzoltók mellett több esetkocsival a mentők is kiérkeztek. Olvasóink helyszíni fotókat is küldtek szerkesztőségünknek a szerencsétlenségről.

Schmidt Csaba önkormányzati képviselő közösségi oldalán szintén beszámolt a szörnyű történtekről. Mint posztjában írta, a házban lakók közül 6 embert vittek a mentők füstmérgezés miatt a kórházba. 

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány közösségi oldalán számolt be arról, hogy győri mentőegységüket szintén a helyszínre riasztották. Mint írták, 1 gyermek füstmérgezést szenvedett, 5 gyermek vizsgálat után megfigyelésre került kórházba.

Portálunk olvasója, Szlávik András Zsolt videót is küldött a helyszínről. A felvételen jól láthatóak a hatalmas lángnyelvek és az óriási, sűrű füst.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!