A tatabányai Bonnie és Clyde mindent bevetett márciusban +videók

Évzáró visszatekintésünkben ezúttal a márciusi bűnügyeket vesszük górcső alá. Hentespultnál estek egymásnak, Bonnie és Clyde Tatabányán lépett akcióba, kirúgta a rendőrautó ablakát.

G. D. V.

Forrás: police.hu

A hentespult előtt csépelte egymást két ittas férfi

A két férfi a tatabányai boltban szólalkozott össze, majd verekedni kezdtek. A verekedő férfiakat az üzlet dolgozói és egy vásárló választotta szét. Ekkor az egyik férfi az üzleten kívülre hívta verekedni a másik férfit, aki ezt elfogadta, az üzletet így hagyták el. Az bolt előtt az egyik férfi bokszoló állást vett fel, így próbálta megütni a másikat, aki az ütést kivédte. Ezután mindketten levetették a kabátjukat, és többször megütötték egymást. A két férfi a földre került, ott birkóztak, majd felállva egymás ütését és rugdosását folytatták. A verekedésnek a rendőrök  kiérkezése vetett véget.

Tatabányán csapott le a TEK 

A gyanú szerint Sz. Zs. több alkalommal bántalmazta és fenyegette élettársát közös lakásukban. A férfi többször bezárta a sértettet a házukba, de olyan is előfordult, hogy a konyhaasztal lábához bilincselve tartotta őt fogva közös otthonukban. A nő egy ismerősétől kért segítséget, aki értesítette a rendőrséget. 

Kirúgta a rendőrautó ablakát

A férfival szemben a közterületfelügyelők intézkedtek Oroszlányban. A férfi az egyik közterületfelügyelőt szidalmazta, közben a kezében tartott 8 centiméter pengehosszúságú késsel  hadonászott, majd a kést a nadrágjának a zsebébe tette. A férfi ezután is szidalmazta sértettet és megöléssel fenyegette. Miután a szolgálati jármű hátsó ülésére beültették, az autó jobb hátsó oldalsó ablakát kirúgta.

A fülkében került a kezébe a borotva

A büntetett férfi a tatabányai áruház kozmetikai osztályán egy 10 ezer 999 forint értékű borotvát tett a kosarába, majd a ruházati osztályon egy kabátot tett rá, azzal a próbafülkébe ment. Ott a borotváról az azon lévő áruvédelmi eszközt a kezével eltávolította, a borotvát pedig elrejtette a ruhájában. Ezután a pénztárhoz ment, ott kifizetett néhány terméket, ám a borotvát nem, hanem elment a boltból. Ám nem menekülhetett, mert a biztonsági őr az egész akciót látta,  így a férfit az ellopott termék visszaadására szólította fel. 

Játékkonzolt lopott az esztergomi árufeltöltő

A férfi  árufeltöltőként dolgozott az esztergomi áruházban. Munkavégzése során észrevett egy közel 140 ezer forintot érő játékkonzolt, amit a bevásárlókosárba tett, csomagolópapírral letakart, majd azzal az energiaitalos sorhoz ment. Ott a konzol dobozáról az áruvédelmi eszközt kézzel levette, a dobozt széttépte és a konzolt a tartozékaival együtt egy üres dobozba helyezte az árufeltöltő kocsin.

5 nap alatt 7 bűncselekmény

Nem a 7-es lesz a szerencseszáma annak az esztergomi férfinak, akit hét bűncselekmény elkövetésének gyanújával csíptek nyakon a dorogi rendőrök. A gyanú szerint a 36 éves esztergomi férfi Tokodon, Bajnán és Esztergomban 5 nap leforgása alatt 7 bűncselekményt követett el. B. J. március 3-án kezdte ténykedését: felfeszítette egy tokodi hétvégi ház melléképületének ajtaját és onnan különböző szerszámokat lopott el, mintegy 100 ezer forint értékben.

Videón a tatabányai Bonnie és Clyde

A férfi és a nő kétszer is lopott mobiltelefont ugyanabból a tatabányai üzletből. Az üzletben a férfi a  telefonokat tartalmazó polcsorhoz ment, közben élettársa a biztonsági őrrel kezdett el beszélgetni, hogy elterelje a figyelmét. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában