Elkapták

2022.11.28. 06:48

Videó: elképesztő, mit csinált a nő a komáromi próbafülkében

A lopás vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot azzal a nővel szemben, aki a lopott nadrágot a sajátja alá vette fel.

Kemma.hu

A vádirat szerint a nő augusztus 7-én a komáromi áruház ruházati osztályán magához vett 2 darab farmernadrágot, majd bement a próbalfülkébe. Az elkövető a próbafülkében a magával vitt fogó használatával az egyik, 8490 forint értékű farmernadrágról eltávolította az áruvédelmi eszközt, majd azt felvette a saját nadrágja alá. A nő a próbafülkéből kiment, a másik farmernadrágot visszatette a ruházati osztályra, majd folytatta a vásárlást.

Miután a nő az általa megvásárolni kívánt élelmiszereket az önkiszolgáló pénztárnál kifizette, távozni szándékozott az áruházból, őt azonban a kasszasor elhagyását követően a biztonsági őr ellenőrzés alá vonta.

 A nő az elszámoltatása során a saját nadrágja alá elrejtett farmernadrágot levette, az intézkedés alá vonását követően, még az áruházban a farmernadrág ellenértékét kifizette. A Komáromi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot, amelyben arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság a büntetett nővel szemben pénzbüntetést szabjon ki, és a tőle lefoglalt csípőfogót  kobozza el, részletezte az esetet dr. Horváth Sándor, a megyei főügyészség szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!