Vádemelés

2022.11.16. 13:22

Videó: dühében majd' szétverte az esztergomi lottózót, mert nem nyert

Nem nyert a szerencsejátékon, ezért dühében rongálni kezdett egy férfi Esztergomban. Az ügyészség most vádat emelt ellene.

G. D. V.

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki játékvesztés miatti dühét rongálással vezette le.

A vádirat szerint a férfi július 4-én az esztergomi lottózóban virtuális sportjátékon többször veszített. A legutolsó alkalommal a férfi dühében szitkozódott, majd egy alkalommal, ököllel rácsapott az üzletben lévő táblagépre, és TV-be, azt le is köpte, végül pedig jobb könyökével, nagy erővel belekönyökölt a táblagépbe. A férfi több, mint 40 ezer forint rongálási kárt okozott, mert a táblagép kijelzője betörött.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen férfival szemben pénzbüntetést szabjon ki, valamint kötelezze a rongálással okozott kár megtérítésére, tájékoztatta a Kemma.hu-t a megyei főügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!