Lebuktak

2022.11.17. 06:00

Szlovákok loptak Esztergomban és Nyergesen

Lopások elkövetőit hallgatták ki a rendőrök.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Az eztergomi rendőrök egy 56 éves szlovák férfit hallgattak ki gyanúsítottként, aki november 12-én egy telefont lopott. A police.hu beszámolója szerint az elkövető az egyik helyi szórakozóhelyen lett figyelmes az áldozatára, aki éppen aludt, de a telefonja jól láthatóan mellette volt. Ezt kihasználva a készüléket észrevétlenül elvette.

Később újra visszatért, ls a még alvó férfinak a zsebeit átkutatta, tőle körülbelül 3000 forintot vett el. Az áldozat csak órákkal később vette észre a lopást, ezt jelezte, ekkor a tettes a telefont visszaadta. A feljelentést követően az 56 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene kifosztás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Egy 37 éves szlovák férfit is kihallgattak ezen a napon a nyergesújfalui rendőrök. A tettes még július 30-án a munkahelyéről lopott egy számítógépet. A férfi ezt később eladta, az érte kapott pénzt elköltötte. Az elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták, aki ellen lopás miatt indult büntetőeljárás.

 

 

 

Címkék#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!