Örökbérlet

2022.11.12. 15:06

Lapvibrátort és láncfűrészt bérelt Tatán: nem fogod elhinni, mit csinált velük

A tatai rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki több szerszámot, munkagépet bérelt, majd azokat nem szolgáltatta vissza a bérbeadónak.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytatott egy 40 éves kenderesi lakossal szemben. A férfi egy tatai üzletből lapvibrátort, aszfaltvágót, bontókalapácsot, valamint láncfűrészt bérelt. A bérlés lejártát követően azonban nem vitte vissza a tulajdonosnak az eszközöket.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőt, aki beismerte tettét és elmondta, hogy a munkagépeket eladta az utcán egy ismeretlen személynek. A gyanúsított cselekményével a sértettnek 665 ezer forint kárt okozott.

A férfi ellen sikkasztás miatt indult büntetőeljárás. Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tatai Járási Ügyészségnekadta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!