Csempészáru

2022.11.11. 08:36

Kidobálta a kocsiból a csempészcigit az M1-esen - Django kiszagolta

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai négymillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak az M1-es autópályán egy vízelvezető árokban.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Maxim Petrichuk

A pénzügyőrök az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán akarták ellenőrizni azt az autóst, aki a hatósági jelzést figyelmen kívül hagyva, a nagy forgalomban a kocsik között cikázva elhajtott. A sofőrt a pénzügyőrök követték és végül sikerült biztonságosan kiterelni és átvizsgálni. 

Az ellenőrzésen a kocsi már üres volt, de Django, a cigaretta- és kábítószerkereső kutya mégis jelzést adott, ezért a NAV munkatársai visszakövették az utat, ahol a csempész elmenekült. A megérzés bejött, az autópálya melletti vízelvezető árokban megtalálták a bőröndökbe csomagolt dohányt, amit az elkövető menekülés közben kidobált. A kétezer doboz, négymillió forint értékű  cigarettát lefoglalták és eljárást indította.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában