Buszbaleset

2022.11.24. 10:38

Életveszélyes állapotban van a Bajna és Nagysáp közötti baleset egyik sérültje

Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Úgy tudjuk, az egyik sérült olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életveszélyes állapotban van.

Szász Dalma Kitti

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, egy autóbusz és két személyautó érintett abban a balesetben, amely a Bajna és Nagysáp közötti úton történt november 24-én, csütörtökön, a kora reggeli órákban. A balesethez az esztergomi és a bajnai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik azonnal megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. 

Gányai Balázs őrnagytól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a balesetben három személy sérült meg, akik az egyik autóban utaztak. A sajtóreferens kiemelte, hogy jelenleg is tart a helyszínélés és teljes útzár van érvényben az érintett szakaszon.

Információink szerint a sérültek közül az egyik személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életveszélyes állapotban van, ezért mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre. 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!