Vádemelés

2022.11.23. 07:00

A tatabányai díler lakásán kutattak a zsaruk, amikor kopogtak a fogyasztók

A rendőrök a tatabányai lakásán ellenőrizték a dílert, akinél kábítószert is találtak. A házkutatás közben váratlanul a fogyasztók is megérkeztek az adagjaikért.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádat emelt azzal a letartóztatásban lévő férfival szemben, aki Tatabánya területén kábítószert értékesített. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra és 192 ezer forint vagyonelkobzásra ítélje.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A vádirat szerint az elkövető 2021. év nyarától idén február 8-ig részben saját fogyasztása, részben eladás céljából másfél hetente alkalmanként legalább 10 gramm kannabiszt, illetve metamfetamint tartalmazó anyagot vásárolt 2500 forint/gramm áron, majd azt 3000 ezer forint/gramm áron értékesítette. A dílert február 8-án a lakásában a tatabányai rendőrség elfogta. A lakásban a nyomozó hatóság éppen kutatást végzett, amikor több fogyasztó jelent meg, hogy kábítószert vegyenek, a rendőrség őket is eljárás alá vonta. A lakásban kábítószert, annak fogyasztásához és árusításához szükséges eszközöket  foglalt le a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!