Tárgyalás

2022.10.23. 11:30

Szörnyű gyilkosság Tatabányán: megölte, másnap kifosztotta ismerősét a férfi

A kegyetlen gyilkos miután megölte ismerősét, másnap visszament hozzá és még az alsónadrágját is lelopta róla.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint október 24-én tárgyalást tartanak annak a férfinak az ügyében, aki kegyetlenül megölte ismerősét, majd ki is fosztotta. A különös kegyetlenséggel elkövetett emberülés bűntettének ügyében tanúk meghallgatásával folytatódik a bizonyítási eljárás.

A vádirat szerint a tettes korábbról ismerte a áldozatát, vele több alkalommal együtt italozott a sértett tatabányai kertjében. A vádlott 2019. május 20-án 15:17 és 20:30 között megjelent a férfi kertjében található bódéban és ismeretlen okból bántalmazta az ittas tulajt, testszerte, több alkalommal ököllel ütötte, rúgta a fejét, megtaposta a mellkasát, a nyakát. Ezt követően a bántalmazó a földön fekvő, még életben lévő férfi ruházatában lévő 8 ezer forint értékű mobiltelefonját eltulajdonította, majd elhagyta a helyszínt. 

A gyilkos 2019. május 21-én hajnalban visszament a kertbe, majd a bódéban a holtan fekvő ismerősétől ellopta a műanyag táskáját, a rövidnadrágját, valamint az alsónadrágját, ezt követően a kertből hátulról, az erdőn keresztül távozott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!