Keresik

2022.10.03. 13:14

Sí-és horgászfelszerelést is lopott az enyveskezű tatabányai tolvaj (videó)

Az elkövető hónapokon keresztül visszatérően járt lopni egy tatabányai társasház tárolójába. A rendőrség most a lakosság segítségét kéri az elkövető azonosításában. Mint kiderült, a tolvaj egyebek mellett egy horgász- és egy sífelszerelést is eltulajdonított.

Szász Dalma Kitti

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Az ismeretlen férfi májustól egy tatabányai lépcsőház több tárolójába is bement, ahonnan különböző értékeket tulajdonított el, ám a feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült. A helyszínelés során kiderült, hogy az elkövető egy sífelszerelést, egy porszívót és egy horgászfelszerelést is meglovasított az ott lakóktól.

Gányai Balázs őrnagytól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a tolvaj májusban, júniusban és júliusban járt több alkalommal a helyszínen.

A rendőrség most arra kéri a lakosságot, hogy aki a bűncselekményekkel vagy az elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-34-517-777-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát vagy a 112-es központi segélyhívó számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!