Fellebbezett

2022.10.11. 20:29

Letartóztatásban marad a tatabányai késes nő

Az október hatodikai ülésén három hónappal meghosszabbította a Tatabányai Járásbíróság annak a nőnek a letartóztatását, aki rövid időn belül két különböző férfit is megszúrt késsel.

Szász Dalma Kitti

Több embert is megszúrt a nő

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Járásbíróság október 6-án megtartott ülésen, súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben, 3 hónappal meghosszabbította annak a nőnek a letartóztatását, aki két férfit szúrt meg késsel. A bíróság álláspontja szerint a letartóztatás fenntartása a bűnismétlés veszélye és a bizonyítás veszélyeztetése miatt indokolt. 

A Tatabányai Törvényszék ismertette hírportálunkkal az indítványt, amely szerint a nő január 12-én 20 óra körüli időben a tatabányai lakásban, az ágyon fekvő élettársa arcát ököllel több alkalommal megütötte, majd a kezében tartott késsel a sértett jobb kezét és bal felkarját többször megszúrta. A cselekmény következtében a sértett jobb szeme körül bevérzés, a jobb kezén vágott sebek, a bal felkarján seb keletkezett, az orrcsontja eltörött, amely sérülés tényleges gyógytartama 8 napon túli volt.

Mint kiderült, a gyanúsított március 29-én a tatabányai lakásban két férfivel együtt alkoholt fogyasztott. A nő a konyhába ment, magához vett egy 15 centiméter pengehosszúságú kést, és a szobába visszatérve az ágyon ülő egyik férfi bal lábát megszúrta. A sérült férfi ekkor a lakásból távozni akart, azonban a nő követte, és az előszobában a már megsebzett férfi jobb vállát egy alkalommal megint megszúrta. 

Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószővívőjétől megtudtuk, hogy a végzést az ügyész tudomásul vette, ám az nem végleges, mivel a nő és a védője fellebbezést jelentett be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!