Vádemelés

2022.10.12. 15:44

Bárszéket hajított egy előle menekülő nő után a tomboló esztergomi férfi

A presszóban arcon ütötte az ott ülő hölgyet, majd mikor az menekülni kezdett, dühödten futott utána.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Garázdaság vétsége miatt indult ügyben az az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság 400 ezer forint pénzbüntetésre ítélte azt a férfit, aki előbb a presszóban, majd az előle menekülő nőt a téren próbálta megütni, megrúgni, utóbbit térfigyelő  kamera rögzítette. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy az elsőfokú ítéletet az ügyész, vádlott  tudomásul vette, így az jogerős.

A vádirat szerint február 19-én este egy férfi lépett be abba az esztergomi presszóba, ahol akkor egy nő is tartózkodott.  A férfi egy korábbi nézeteltérésük miatt érzett dühében odament a neki háttal ülő nőhöz, és őt hátulról, tenyérrel arcon ütötte.

Ezután a nő leszállt a székről, ekkor őt a férfi megpróbálta megrúgni, azonban a nő kitért a rúgás elől és elmenekült a presszóból. A férfi utánament és a téren is megpróbálta megrúgni. Mikor ez nem sikerült, a férfi kezébe vett egy bárszéket, azt a nő  felé dobta, aki elugrott, így az nem találta el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!