Kereszteződésétől kereszteződésig

2022.09.19. 14:06

Teljes útzár Tatán: a lámpák se működnek majd a Május 1. úton a rendőrök versenye miatt

A XI. Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny országos döntője miatt vezetnek be időszakosan teljes útzárat a szakemberek. Soroljuk a részleteket.

Kemma.hu

Fotó: Bujdos Tibor

A Május 1. úton rendezik meg a XI. Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny országos döntőjét szeptember 20-22. között. A gyakorlati verseny ideje alatt szeptember 20-án, kedden és szeptember 21-én, szerdán időszakosan teljes útzárat vezetnek be a szakemberek a városban. A Tata északi részére közlekedő tehergépjárművek ideiglenesen az M1-es autópálya Tatabánya-Újvárosi lehajtóján és az 1-es főúton keresztül közelíthetik meg a települést.

Szeptember 20-án, kedden 16.30 és 20,30 között, míg szeptember 21-én, szerdán reggel 6 óra és 13.30 között zárják le a Május 1. utat a Váralja út kereszteződésétől a Keszthelyi út kereszteződéséig, valamint a Keszthelyi út kereszteződéstől a Komáromi út kereszteződéséig. Szerdán továbbá a teljes útzár feloldása után 14 órától 16.20-ig a rendőri karos forgalomirányító verseny ideje alatt kikapcsolják  a közlekedési jelzőlámpákat a Május 1. út – Keszthelyi út kereszteződésében.

A járművezetőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon. Ezen kívül érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában