Gyilkosság

2022.09.20. 12:23

Emberölés a vád: baltával agyonverte, majd fel is gyújtotta élettársát a bajóti gyilkos

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

Kemma.hu

Rendőrségi helyszínelő a tetthelyen

Forrás: police.hu

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt folyamatban lévő ügyben vádat emelt azzal a fogvatartásban lévő nővel szemben, aki január 1-én ököllel, baltával ütötte élettársa fejét, majd felgyújtotta

A vádirati tényállás lényege szerint az ittas állapotban lévő nő január 1-én a késő esti órákban bajóti otthonukban előzetes szóváltást követően élettársa fejét több alkalommal, ököllel, majd baltával megütötte. Ezt követően a nő egy kabáttal letakarta a élettársa felsőtestét, a kabát alá fahasábokat és papírt tett, ezután a papírt meggyújtva felgyújtotta a már élettelen testet, majd elhagyta a házat. 

A férfi a helyszínen életét vesztette, halála a koponyára mért többrendbeli, nagy erejű erőbehatás eredményeképpen kialakult nyílt agyroncsolódás miatt következett be. A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a nővel szemben a Tatabányai Törvényszékre és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék fegyházbüntetést, valamint közügyektől eltiltást szabjon ki vele szemben, adta hírül a Komárom-Esztergom-Megyei Főügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!