Eltűnések

2022.09.16. 20:40

Eltűnt fiatalokat keres a rendőrség

A Tatabányai Rendőrkapitányság egy fiú és két lány megtalálásában kéri a lakosok segítségét.

Szász Dalma Kitti

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság eljárást folytat Prska Rozália eltűnése kapcsán. A 17 éves lány július 17-én engedély nélkül távozott a tatabányai gyermekotthonból, oda nem tért vissza, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Prska Rozália 160 centiméter magas, barna szeme és festett fekete haja van, molett testalkatú. Jobb alkarján tetoválás található, fa motívummal.

Eltűnt Prska Rozália
Forrás: police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság eljárást folytat Maróthi Barbara eltűnése kapcsán is. A 17 éves lány július 17-én engedély nélkül távozott a vértesszőlősi gyermekotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Maróthi Barbara 150 centiméter magas, sötétbarna szeme és hosszú, fekete haja van, vékony testalkatú.

eltűnt Maróthi Barbara
Forrás: police.hu

A rendőrség keresi Lólé Rómeót, adta hírül a police.hu. A 17 éves fiú május 31-én engedély nélkül távozott a tatabányai gyermekotthonból, oda nem tért vissza, azóta pedig ismeretlen helyen tartózkodik. A felhívásból többek között az is kiderült, hogy Lólé Rómeó 168 centiméter magas, barna szeme és fekete rövid haja van, illetve vékony testalkatú.

Eltűnt Lólé Rómeó
Forrás: police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, a névtelenség megőrzése mellett ingyenesen hívható a 112-es központi és a 06-80-555-111-es zöldszám is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában