Betörő

2022.08.09. 10:38

Videón az oroszlányi pókember: az ablakon keresztül mászott be lopni

Az oroszlányi tolvaj használati tárgyakat szedett össze, amiket a házból ellopott bicikli kosarában vitt magával.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

Lopás vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki oroszlányi épületből kerékpárt és használati tárgyakat lopott.  A vádirat szerint az ittas férfi 2021. augusztus 21-én reggel, nem sokkal hat óra előtt egy oroszlányi épület  főbejárata mellett nyitva lévő ablakon bemászott. 

A férfi az épületben kutatott, majd onnan használati tárgyakat, tisztítószert, kenyérsütőt, sporttáskát, benne ruházattal és kávéfőzővel, vett magához. A betörő ezt követően észrevett egy 10 ezer forint értékű, lezáratlan kerékpárt. Az előzőleg magához vett tárgyakat belerakta a bicikli kosarába, majd a kerékpárral együtt távozott a helyszínről. A férfi összesen 36 ezer 600 forintost kárt okozott. Az ügyészség a vádiratban közérdekű munka büntetésre és vagyonelkobzásra tett indítványt, adta hírül a Komárom-Esztergom-Megyei Ügyészség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!