Családban maradt

2022.08.31. 18:50

Telefont lopott a padtársától, anyukája másfél évig használta a mobilt Tatabányán

A Tatabányai Rendőrkapitányság szabálysértési előadója az előkészítő eljárást befejezte azzal a 31 éves tatabányai lakossal szemben, aki másfél évig lopott telefont használt.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Tatabányai Rendőrkapitányság szabálysértési előadója befejezte az előkészítő eljárást azzal a 31 éves tatabányai nővel szemben, aki másfél évig lopott telefont használt. A telefont a gyereke hozta haza az iskolából.

Tavaly márciusban történt, hogy a gyermekkorú ellopta az osztálytársa mobiltelefonját, majd hazavitte. A telefont megmutatta az édesanyjának, aki a készüléket magához vette, és használatba vette.

A telefont ellopó diák ellen az eljárást megszüntették, mivel gyermekkorú, azonban a szülő ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult. A szabálysértési előkészítő csoport referense az ügyiratot a Tatabányai Járásbíróságnak megküldte, indítványozva a pénzbírság kiszabását. Az ügy előadója a mobiltelefont visszaadta korábbi, jogos tulajdonosának – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában