Lopás

2022.08.08. 15:18

Próbafülkében felejtett táskából lopott a gátlástalan komáromi tolvaj

Pénztárcát, pénzt és iratokat vitt el a komáromi enyveskezű.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Lopás vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki az áruház próbafülkéjéből lopott. A vádirat szerint a nő 2021. július 12-én egy komáromi áruházban tartózkodott.

Egy hölgy, aki ugyanebben az áruházban vásárolt, a ruházati osztályra ment ruhát próbálni. A próbafülkébe magával vitte bevásárló táskáját is, amelyben további három másik táska, egy doboz cigaretta és a pénztárcája volt. Miután végzett, elhagyta a próbafülkét, táskáját azonban ottfelejtette. 

A tolvaj ezután érkezett a ruházati osztályra, a próbafülkében pedig megtalálta a táskát. Nem tétlenkedett, ellopta belőle az 1000 forint értékű fekete pénztárcát a benne lévő 10 ezer forinttal és okiratokkal együtt, majd kisétált az áruházból. A vádiratban az ügyészség arra tett indítványt, hogy a Komáromi Járásbíróság a büntetett előéletű tolvajjal szemben pénzbüntetést szabjon ki – tájékoztatott dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában