Büntetőeljárás

2022.08.19. 06:38

Nem bírták ki drog nélkül, 2 becuccozott sofőrt kapcsoltak le Oroszlányban

Az oroszlányi rendőrök két férfival szemben indítottak büntetőeljárást.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint a járőrök még március 6-án 21 óra 40 perckor intézkedtek Oroszlányon a Mindszenti úton egy 39 éves járművezetővel szemben. T. J.-nél felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért őt további mintavétel céljából előállították. Az ügyben kirendelt szakértői vélemény alátámasztotta, hogy a sofőr a vezetés előtt kábítószert fogyasztott. T. J. a vezetés idején, a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt volt.

Hasonló módon tett az a 26 éves szintén oroszlányi férfi is, akit január 1-jén ellenőriztek a rendőrök a Rákóczi úton. A sofőrrel szemben szintén felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért őt is előállították a rendőrök. A férfi szintén kábítószert fogyasztott a vezetés előtt, amit az ügyben kirendelt szakértő megerősített. A két férfi ellen járművezetés bódult állapotban bűncselekmény miatt indult büntetőeljárás, őket gyanúsítottként kihallgatták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!